NIEUWS OVERZICHT

Lees hier onze nieuwsberichten en informatie over onze trainingen en events.

OVERZICHT NIEUWS

Masterclasses Co-creatie Koninklijke Bibliotheek

17 augustus 2017 - door KR8LAB in Nieuws
Maatschappelijke bibliotheken

KR8LAB organiseert in opdracht van de Koninklijke Bibliotheek tweedaagse masterclasses Co-creatie. Het programma van de masterclasses is ontwikkeld door Cubiss en KR8LAB in nauwe samenwerking met het Community Librarian Netwerk. Dit netwerk is een van de communities of practice uit de landelijke Actieagenda voor innovatie.

De maatschappelijke bibliotheek

Het bibliotheekwerk krijgt een steeds grotere focus op persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van de samenleving. Maatschappelijke bibliotheken willen de maatschappij verbeteren door kenniscreatie te faciliteren in de community’s van hun gemeenschap. Dat vraagt van bibliotheekmedewerkers dat zij de dialoog zoeken met lokale community’s en zich hierbij kunnen verplaatsen in de aanwezige verschillende perspectieven en behoeften. Op basis hiervan kan het uitwisselen van kennis worden bevorderd door gezamenlijk activiteiten te organiseren. Co-creëren is dé manier om samen met die partners tot betekenisvolle oplossingen te komen. Hierdoor wordt een goede verstandhouding met de lokale omgeving opgebouwd én onderhouden.

Meer informatie en aanmelden masterclasses Co-creatie Koninklijke Bibliotheek

Wilt u leren hoe u in contact komt met de lokale community en hoe u samen met hen kunt co-creëren? Meld u dan aan via https://www.cubiss.nl/agenda/masterclass-co-creatie