NIEUWS OVERZICHT

Lees hier onze nieuwsberichten en informatie over onze trainingen en events. Wie niets wil missen abonneert zich op onze nieuwsbrief die vier keer per jaar verschijnt. Het inschrijfformulier bevindt zich onderaan deze pagina.

OVERZICHT NIEUWS

Vacature stagiair (ingevuld)

01 mei 2017 - door KR8LAB in Nieuws
Design Thinking in het publieke domein

Deze vacature is ingevuld

Heb jij interesse in Sociale Innovatie, Co-creatie en de toepassing van Design Thinking binnen het publieke en/of sociale domein? Ben je opzoek naar een uitdagende stageplaats vanaf september 2017? KR8LAB zoekt een HBO of WO-stagiair(e) die van aanpakken weet.

Wat ga je doen?

Je maakt kennis en doet ervaring op met alle voorkomende werkzaamheden. Je kunt daarbij denken aan het meedenken over de opzet van nieuwe projecten, voeren van gesprekken met opdrachtgevers, voorbereiden van en ondersteunen bij workshops, werkateliers en beleidlabs tot het verwerken en analyseren van onderzoeksinformatie en het bedenken van strategieƫn en oplossingen.

Wie ben jij?

Je hebt interesse in maatschappelijke trends en ontwikkelingen, nieuwe manieren van werken en creatief denken. Je volgt een relevante studierichting (bijvoorbeeld met een organisatiekundige of bestuurskundige component), kunt goed organiseren en hebt een goede schrijfvaardigheid. Je bent niet allergisch voor onze kantoorteckel.

Wie zijn wij?

KR8LAB is een kleinschalig adviesbureau gespecialiseerd in het organiseren van sociale innovatie. We brengen mensen, organisaties en overheden rond maatschappelijke uitdagingen samen en faciliteren het proces van gezamenlijk onderzoeken en co-creƫren van oplossingen, diensten en beleid. We doen dat op basis van de uitgangspunten van Design Thinking en hanteren technieken die creativiteit en een open gesprek bevorderen. Alle belanghebbenden staan daarbij centraal en doen actief mee. We werken aan tal van maatschappelijke uitdagingen (check onze projectenpagina).

Wat bieden wij?

Stage in deeltijd is mogelijk.
Stageduur van minimaal 3 en maximaal 6 maanden.
Voor de uitvoering van de stage is een vergoeding beschikbaar.

Interesse of vragen?

Stuur je reactie met CV naar Maurice Vroman (maurice@kr8lab.nl).